Співачка Анна Добриднєва — одна з найзавидніших наречених українського шоубізнесу, і до того ж — найсексуальніших. Але говорити про особисте життя артистка не любить.

В ексклюзивному коментарі для Знай.uа Аня поділилася історією про свою першу закоханість. За її словами, в дитинстві вона була "підступна дівчинка" і мала відразу кілька женихів.

Анна Добриднєва, фото: Instagram співачки

"У садочку у мене було двоє женихів одночасно. Вони приносили мені гостинці - а я обіцяла, що виросту і вийду заміж за обох. Підступна дівчинка! - з посмішкою зазначила зірка. - А якщо серйозно, то вперше я закохалася в 12 років в дуже красивого хлопчика. Ми вчилися в одній художній школі, він - класом старше. На всю школу була певна кількість загальних мольбертів. Я вирахувала його улюблений - і теж намагалася на заняттях працювати саме за ним. Задавалася питанням, як міг цей ангельськи красивий хлопчик вибрати найбільш обшарпаний, старий, кривий і потворний мольберт?! Пізніше з'ясувалося, що я цьому хлопчикові теж подобалася. І він, бідолаха, весь час працював за "обшарпаним, старим, кривим і потворним" мольбертом тільки тому, що одного разу помітив у нього мене".

Співає Аня теж про любов і почуття. Нещодавно вона записала спільний трек з гуртом Aviator - пісня "Навсегда" розкриває внутрішній світ артистів, їхні переживання.

Популярні новини зараз

Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року

Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання

Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

"Музика завжди народжується завдяки сильному почуттю. Нарешті ми змогли щиро про це розповісти!"- зазначила Добриднєва.

Анна Добриднєва і Aviator, фото: пресслужба

У стосунках, як зізналася Добриднєва, їй подобається, коли чоловік ніжно і пристрасно вміє висловлювати свої почуття словами.

"Але для мене чоловік - це, перш за все, дії! У діях і вчинках я відчуваю чоловічу любов і турботу. Коли він мчить в аеропорт о 5 ранку, щоб мене зустріти. Коли привозить на зйомки їжу, тому що я весь день перебиваю апетит печеньками. Коли змушує пристебнутися в машині. Коли взимку перед сном гріє мою половину ліжка, поки я приймаю душ..."- заінтригувала артистка.

Анна Добриднєва і Aviator, фото: пресслужба

Відзначимо, що автором музики до пісні "Навсегда" став один з учасників гурту Aviator Андрій Сторож, з яким Аня давно в дружніх стосунках. Він часто публікує їхні спільні знімки, чим провокує чутки про службовий роман. Чи так це - читайте на сайті Знай.uа у новинах шоу-бізнесу.

Раніше повідомлялося, що співачка, ведуча і модель Анна Добриднєва запустила власну лінію нижньої білизни. В інтерв'ю Знай.uа зірка ексклюзивно розповіла трохи про її особисте життя, яке ретельно приховує, чи підтримує дружні стосунки з Ванею Дорном, з яким починала спільну кар'єру в гурті "Пара Нормальних", і як ставиться до шлюбу і дітей.

Також Аня вирішила розповісти про переслідування неадекватного чоловіка.