У шоу "Діти проти зірок" на Новому каналі показують таких талановитих дітей, що часто неможливо повірити в те, наскільки вони обдаровані. 12-річний Михайло Корженевський знав у 8 років всю історію України до 11 класу. Причому настільки досконально, що вже може заробляти на цьому.

Читайте Знай в Google News!

"Нещодавно йому запропонували провести екскурсію в Музеї становлення української нації, коли почули, як він доповнює і виправляє екскурсовода. Але Міша ще думає над цією пропозицією", - розповіла мама хлопчика Оксана Підопригора.

Хлопчик ніби народився з душею козака. Коли був маленьким, батьки помітили, що він краще засинає під народні пісні. У два роки вже співав гімн України, в три – вперше потрапив до історичного музею. Зали, де були виставлені експонати козацтва, обійшов п'ять разів!

На той час він вже знав близько сотні козацьких і народних пісень, а в чотири роки Міша дослівно переказував фільми "Зникла грамота" і "Тарас Бульба".

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

онук Захара Беркута, фото Новий канал

О шостій – став онуком Захара Беркута, знявшись в однойменному фільмі з голлівудськими акторами. Хлопчик змагатиметься з актором "Вар'яти-шоу" Володимиром Жогло в баттлі з історії України.

"До проекту я не був знайомий з моїм суперником. Але знаю, що у нього світла голова і максимально великі знання з історії. Мені буде важко в цьому баттлі", – зазначив Володимир.

У майбутньому Міша планує стати актором і музикантом... і мати 12 дітей.

"Хочу, щоб всі сини мали свій хутір, фермерське господарство або якесь виробництво в селі. Кожен з них почне щось своє, у кожного буде велика сім'я, ось так і відродиться козацький рід", – мріє Міша.

Діти проти зірок, фото Новий канал

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко розкрила правду про професію мрії: "Хотіла стати далекобійницею".

Як повідомляв портал Знай.uа, з 12-річної доньки Кошового з "Квартал 95" знущаються в школі: "Мій тато – клоун".

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Фреймут після "Танців з зірками" розкрила секрети молодості.