Популярна українська співачка, екссолістка гурту "Реал О", який продюсувала Наталія Могилевська, щаслива рудоволоса матуся Світлана Тарабарова поділилася рецептом боротьби з поганим осіннім настроєм.

Читайте Знай в Google News!

Для цього Свєта вийшла в центр Києва і попозувала для яскравого фотосету. Про це стало відомо завдяки новій публікації Світлани Тарабарової в мережі Instagram.

Публікація Світлани Тарабарової, скріншот: Instagram

Публікація Світлани Тарабарової, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

"Дощ? Варіанти "що робити": нити, що знову він; залишитися вдома і їсти солодощі під ковдрою; зробити, як я - взяти парасольку і прогулятися улюбленим містом, ніби тебе знімають в кіно... Адже в житті потрібно грати тільки головні ролі. Згодні? PS: якщо все ж залишаєтеся вдома раджу подивитися фільми, без яких я не уявляю осені: "Как Гарри встретил Салли"; "Вам письмо"; "Отпуск по обмену"; "Неспящий в Сиэтле". I love you, Київ. Особливо, коли ти весь в золоті і сумуєш...", - підписала публікацію Світлана Тарабарова.

Публікація Світлани Тарабарової, скріншот: Instagram

Варто зазначити, що публікація Тарабарової зібрала понад 12 тисяч лайків, а віддані шанувальники активно діляться коментарями: "Ви супер! Фільм зараз буду дивитися, ми з сином гуляли вранці"; "Мері Поппінс"; "Красуня, люблю дуже"; "Красуня, одягайся вже".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що Таробарова в суботу, 31 жовтня, на Хеллоуїн опублікувала чарівне фото свого старшого сина і таким чином привітала своїх шанувальників зі святом. На фото малюк весь вимазався вечерею, а Тарабарова зазначила, що у них такий "макіяж" щовечора, а не тільки на свято, коли всі вбираються.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Тарабарова показала щоденний "макіяж" сина.

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Школи" одягла мереживну білизну і спокушає чоловіків.

Знай.uа писав, Тарабарова покаже вагітність і народження в ефірі.