Відома українська співачка, актриса студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно знаменитість нарешті зважилася розкрити їх з чоловіком Романом Дудою головний секрет – виявляється, зіркова красуня довгий час дуже вдало приховувала вагітність. У травні на світ народився маленький Ваня.

Молода мама вирішила не засиджуватися в декреті – вона як і раніше відвідує репетиції "Жіночого кварталу", бере участь у різних зйомках, виступах, шоу. Нещодавно Віра поділилася ефектними чорно-білими кадрами, на яких зображена оголеною.

"У твоєму кадрі ми всі красиві! @marta_adamchuk Мартуся, ти якось по-особливому розкриваєш кожну з нас;) дякую🖤", - написала Кекелія.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

"Шикарна жінка! 🌹🌹🌹 ", "Веріко♥️", "Красуня💋💋💋 😘😘😘", "Дуже😌", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" вперше показала піврічного сина, максимум ніжності.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірки "Жіночого кварталу" зібралися в політику? Кекелія і Адамчук заінтригували своєю "силою".

Також портал Знай.uа писав, що Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" розкрила секрет хижого погляду: "котячі очі" без пластики.