Василь Вакуленко, більше відомий як репер Баста, вирішив поділитися думкою щодо скандалу, пов'язаного з Олександрою Будніковою.

Справа в тому, що нещодавно юна особа брала участь в музичному шоу "Голос", одним з членів журі якого є Баста. Про це виконавець написав у своєму Instagram-акаунті.

Читайте Знай в Google News!

"У коментарях до випуску голосу обговорюють чергову теорію змови. Учасниця моєї команди самобутня і талановита дівчина Саша Буднікова @alexabudnii виявилася донькою ведучого Першого каналу Романа Буднікова. Хочеться запитати у коментаторів-експертів: невже це прокляття - бути дитиною відомих батьків? Невже, народжуючись у відомій або забезпеченій родині ти вже приречений бути ні на що не здатним, ні в чому не талановитим і лише покірно нести Фамільний тягар? А як же Миронова, Урганты, Нагиевы, Табаковы, Райкины, Дунаевские? А Лів Тайлер? А Зої Кравіц? Династії і покоління, в яких безумовно популярні і батьки і діти. Що потрібно талановитій дитині, щоб поборотися, бути почутим, домогтися чогось самому? Або краще відразу зробити творче самогубство? У мене дві дочки і я буду вірити в них, підтримувати їх, сподіватися на їх самореалізацію, здібності і таланти. Зрештою, ви пишете про те, що на Голосі вже був прецедент. З урахуванням цього факту і того, що в зв'язку з ним глядачі стали більш пильними, було б нерозумно і наївно його повторювати.Як би там не було, я тут відповім тільки за себе-це справа особистих принципів кожного і того, у що ти віриш і ким ти хочеш бути. Те, що я почув, сидячи спиною до учасника, було талановито, якісно і професійно. Те, що я почув, мене зворушило. Я буду працювати з Сашею, як людиною, чий голос розгорнув мене наосліп, як і інші голоси учасників моєї команди. Хлопці, спасибі за щирість і справжність, я в вас вірю!", - пише музикант.

До публікації він прикріпив фотографію, на якій пристально вдивляється в далечінь.

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Також музикан зауважив, що до "цього викриття" не знав ні про Сашу, ні про її батька. Більше того, знання або не знання цієї інформації не змінило б результатів суддівства.

І як аргумент навів у приклад випадок з онукою Юрія Візбора, Варварою. Тоді на сліпих прослуховуваннях до неї ніхто не повернувся і суддів швидко змішали з чим треба - як могли не розпізнати талант, спадковість, голос? Але що було б, якби повернулися? Як би в такому випадку інтерпретували її талант? Зараз Варвара -відома артистка, народ обрав її сам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Реперу Баста - 40-яким був кумир мільйонів на зльоті своєї кар'єри 20 років тому.

Як повідомляв Знай. ua, Баста жорстко "прожарив" Тіматі на очах у всіх.

Також Знай. ua писав, що Баста скинув 16 кг зайвого баласту і похвалився новою фігурою: "Тільки початок".