Українська співачка, автор пісень, а також теле - і радіоведуча Ольга Цибульська активна користувачка соціальної мережі Instagram, де радує своїх шанувальників все новими особистими знімками.

Зараз, на честь сучасного міжнародного свята Хеллоуїна, вона опублікувала анімовану фотографію в ліфті. Ольга на знімку знаходиться не одна, а з іншим чоловіком, який сховав Своє обличчя за маскою.

Читайте Знай в Google News!

Цибульська ж закинула свою ніжку і була в сукні. "1000 коментарів і фотографуємося без маски", - написала вона в публікації. На її голові також можна помітити вушка.

"Ооооо пішла спека", "Можна все від однієї людини, ви Класні", "Тільки там же не чоловік", "Знаємо ми вас, знову особи не побачимо - є особисте і не треба нас дражнити", — написали користувачі в коментарях. Хоча більшість з фанатів співачки відправляли емодзі масок і полум'я.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кума Дзідзьо Цибульська розставила ноги і дуже здивувалаь: "Її немає. Чи не сечі штани". Зірка опублікувала фото в білому спокусливих костюмі серед оранжереї.

Як повідомляв "Знай.ua", кума Дзідзьо Цибульська показала, чим займається з чоловіком вранці: "Я, він і круасан". Нещодавно зірка навіть кардинально змінила імідж, тому тепер радує фантів фотографіями в новому образі.

Знай.ua писав, сім'я Заворотнюк подає до суду на колегу "Моєї прекрасної няні" за наклеп: "Яке право вона мала?"