12-річна донька зірки "Кварталу 95" Євгенія Кошового Варвара зізналася, що страждає в школі від буллінгу – деякі однокласники не сприймають кар'єру її батька та називають його клоуном.

Читайте Знай в Google News!

Через цькування дівчинка перестала ходити на навчання. За словами Варвари, вона не вміє грубо відповідати на нападки однолітків. Про це вона розповіла виданню КР.uа.

"У мене взагалі немає бажання ходити в це неприємне для мене місце. Не бачу сенсу. Не хочу сидіти на одному місці, хочу далі розвиватися. Розумію, що навчання важливе, але як тільки мова йде про школу, уроки, у мене відразу ж зникає настрій. Тому що моя асоціація зі школою – це буллінг. І буллінг страшний! Діти думають, що мій тато – клоун. А він не такий!" - заявила Кошова.

Варвара Кошова, фото з Instagram

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Варіант перевестися в іншу школу Варя не розглядає. Вона впевнена, що як тільки діти дізнаються, хто її батько – ситуація повториться.

"Так, мені дуже прикро, що діти так роблять. Одного разу мені так набридло, що тата вкотре назвали клоуном, що я не витримала і висловилася, щоб більше ніхто не смів так про нього говорити. Він досяг дуже багато чого. А чого досягли ті, хто так про нього говорить?" - зазначила Кошова.

У конфлікти з дітьми Варвара не влазить, щоб це не обернулося проти неї.

"Я боюся. Я не вмію відповідати. Краще просто промовчу. Нехай говорять, не хочу, щоб потім мене виставили винуватою. Якось мене дуже жорстоко підставили: почали скандал, почали мене обзивати, і в підсумку я залишилася винною. Більше такого не хочу. Тато говорить: “Може, піти набити морду?” І що? Що це змінить? Це неправильно. Але, дійсно, я вже не можу це вислуховувати. Напевно, потрібно просто говорити з батьками, які так виховують дітей, що вони можуть говорити гидоту іншим", - підкреслила Варя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше донька Кошового Варвара зізналася про вплив батька.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ткач з "Кварталу 95" став Ангелою Меркель і довів до істерики Кошового.

Також портал Знай.uа писав, що "двійник" Зеленського втратив найцінніше через президента: "Професійна деформація".