У віці 66 років помер український актор, заслужений артист України Олександр Немченко, який встиг прославитися на весь Радянський Союз ще студентом, зігравши у фільмі Леоніда Бикова "В бій ідуть тільки «старики»", випущеному на екрани у 1973 році.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє Вінницький академічний музично-драматичний театр ім.Миколи Садовського на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Учора увесь день плакала природа, тихо й сумно... Відійшов у вічність Олександр Немченко... Диригент співочої ескадрильї прийняв в обійми ще одного свого вихованця...

Популярні новини зараз

Незабаром почнеться хаос: з Китаю завезли "клопів, що пукають", які знищують дерева

Повернення графіків відключення світла: як підготувати квартиру до стрибків напруги

Заплатите за сусіда, який багато миється: українцям розповіли, як вони "закривають" комуналку комусь із дому

Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації

Показати ще

Листопад 1953 року подарував Сашкові життя у рідному місті Рівно (де, за заповітом, і буде поховано його прах). Він прожив гідне життя, насичене не лише творчістю, але й щирою любов'ю до усього, чим займався, до усіх, хто його оточував. Заслужений артист України. Актор театру та кіно. Створив театральну студію при Будинку вчителя. Довгі роки займався народною медициною. І завжди з усмішкою...

Висловлюємо щирі співчуття родині, близьким і рідним, усім, хто знав, любив і шанував. Вічна пам'ять і Царство небесне тобі, Олександре Дмитровичу, гідному синові своїх батьків і нашої неньки-України…" — йде мова у повідомленні.

У легендарній картині Бикова Немченко виконав роль барабанщика співочої ескадрильї Івана Федоровича.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Знай писав, що знаменитий французький актор Майкл Лондсдейл на 90 - му році життя помер у Парижі.

Також Знай повідомляв, що російський актор Володимир Чуприков пішов з життя на 57 - му році життя.

Нещодавно Знай передавав, що у Великобританії на 86 році життя помер письменник, драматург і оскароносний сценарист сер Рональд Харвуд.