Учасниці "Супер Топ-моделі по-українськи" — Новий канал) - дівчата цілеспрямовані. Тому під час підготовки до випробувань викладаються на всі 100%, не помічаючи болю. Так, готуючись до випробування з гімнастичними полотнами, Настя Панова отримала травму — вона невдало спустилася і замість матраца встала на тверду підлогу, пошкодивши палець.

Читайте Знай в Google News!

Дівчина до останнього терпіла біль, продовжувала готуватися до випробування і вибудовувати в голові черговість дій. Але члени знімальної групи все одно помітили, що з Настею щось не так, і звернулися до лікарів.

Супер Топ модель по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу

"Коли приїхала швидка і діагностувала перелом пальця, я засмутилася. Відчула, що це може стати перешкодою моїй участі в проекті. Але готова була долати біль і йти до перемоги", — переконувала дівчина.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Незважаючи на те, що Настя пройшла два випробування (на полегшених умовах, звичайно ж), залишити її в проекті не могли з міркувань безпеки.

Супер Топ модель по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу

"Насті Пановій було рано залишати проект, але таке рішення ми прийняли виключно заради її здоров'я. Наступного тижня будуть випробування, з якими вона просто не зможе впоратися фізично", — пояснила рішення експертів ведуча Алла Костромічова.

До речі, своїм відходом Настя "врятувала" Іру Ротар, яка вдруге поспіль потрапила в номінацію. Чи зможе Іра перервати низку своїх попадань в список найгірших учасниць тижня, дізнаєтеся вже в наступному випуску.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Топ-моделі з суперсезону в сукнях з штор, як неваляшки рятували планету, забруднення повітря, пожежі і браконьєрство.

Як повідомляв Знай. ua, Руденька з " Супер Топ-моделі по-українськи "знялася" ню " заради Плакидюк і розповіла про інтим з Барських.

Також Знай. ua писав, що Алла Костромічова без штанів розповіла, що може бути довше її ніг.