Популярна українська співачка і блогерша Jerry Heil нещодавно обіцяла, якщо не позбудеться трьох кілограмів до свого 25-річчя, збриє волосся. Як відомо, схуднути за два тижні їй таки вдалося, проте, схоже, кардинально змінити зачіску зірка все ж наважилася. Співачка реально шокувала мережу новим образом.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новим публікаціям дівчини в мережі Instagram.

Публікація Jerry Heil, фото: Instagram

Новий стиль Jerry Heil спантеличив підписників, артистка показала оновлену себе, викликавши фурор в пресі і мережі. Справа в тому, що напередодні дня народження Яна Шемаєва публічно заявила, що поголиться налисо, якщо не скине три кілограми до свого 25-річчя. Новий рік вона зустріла з вагою 47 кілограмів, виконавши обіцянку.

Популярні новини зараз

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Проте вже в п'ятницю, 30 жовтня, Jerry Heil знялася з повністю поголеним волоссям. Вона записала відео в дзеркалі і сфотографувалася в авто з новою зачіскою, доповнивши образ білим худі.

"Відгадайте мого улюбленого актора з 95 кварталу, улюбленого інтерв'юера і улюбленого продюсера Насті Каменських", – з гумором написала співачка, натякнувши на Євгена Кошового, Дмитра Гордона і Потапа.

Думки фанів щодо нового іміджу Jerry Heil розділилися. Одні впевнені, що зірка приміряла перуку для образу на Хеллоуїн, інші ж вірять, що вона дійсно повністю лиса.

"Це типу для Хеллоуїна така перука? Вас вже випередила одна блогер", "Та це ж несправжня, чому ви такі довірливі", "Добре загримували", "Тобі йде" , "Ну навіщо? А ти подумала про концерти, як на це менеджмент відреагує, батьки", "Боже тобі так йде", – пишуть шанувальники в коментарях. Сама співачка поки на повідомлення шанувальників жодним чином не відреагувала.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Jerry Heil потрапила в пастку і благає про допомогу: "До болю... як виповзти".

Як повідомляв Знай.uа, Jerry Heil згадала про те, що не робила ціле століття: "Можна не перейматися".

Знай.uа писав, топ-модель Алла Костромічова перестаралася з роздяганням і засвітила зайве.