Радянський і російський актор, виконавець, стриптизер і бодібілдер Сергій Глушко, який більш відомий під псевдонімом Тарзан, близько місяця тому опинився в центрі грандіозного скандалу, куди потрапила і його дружина Наташа Корольова. Сергій зраджував своїй дружині з 28-річною починаючою актрисою Анастасією Шульженко і зізнався в цьому в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Поступово громадськість перестає цікавитися подібними новинами, проте Тарзан продовжує всілякими способами спокутувати свою провину перед королевою. І зараз він опублікував у себе в Instagram фотографію з жіночою рукою на торсі, яку підкріпив віршем, присвяченим його дружині.

У вірші йдеться про одного хлопця, який нібито живе в казці, але в певний момент в різнокольорові фарби його життя хтось наважується плюнути слиною. З тих пір у нього немає можливості крикнути через те, що його ніхто не почує. Крім того, сльози громадськість теж не зрозуміє.

Однак згодом він був настільки розчавлений, що заговорив з ангелами і одним з них виявилася вона. Швидше за все, мова йде про дружину.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"Вам випробування були послані згори, щоб зрозуміти, наскільки мудра, сильна і чудова жінка поруч з вами!", "Сергійко! Вірш хороший! Не треба було виносити сварок з "хати"! Жили б як жили, не тужили! А так, ніби навмисне, для піару все це придумали!!", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Колишня" Притули покосилася після невдалої пластики? У красуні вирячилися очі і губи стали " качиними"

Як повідомляв "Знай.ua", Старий Вовк Сергій Жуков з "Руки вгору" вплутався в якусь "дичину", артиста закидали яйцями.

Знай.ua писав, зірки "Жіночого Кварталу" зібралися в політику? Кекелія і Адамчук заінтригували своєю "силою"