Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Вона часто робить натяки про свої романи, але прямо не говорить про своє особисте життя і намагається не коментувати скандали. Головні таємниці артистки спробували дізнатися Українські сенсації.

Читайте Знай в Google News!

Лобода зовсім недавно з розмахом відзначила свій день народження в Дубаї. І вже ввечері вона виставляє фото з ванної, де фанати помічають розкішне кільце на безіменному пальці артистки.

Так, Лобода вибрала більший ринок і переїхала в Москву. Саме так до неї і вчинила її постійна конкурентка Ані Лорак. Однак ходять чутки, що Лобода і Лорак між собою борються не тільки за звання головної поп-діви і народну любов.

Ані Лорак і Світлана Лобода, колаж znaj.ua

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

" їх складно порівнювати. Яка ковбаса тобі більше подобається, варена або сирокопчена? Ось я наприклад і те, і те люблю. Вони абсолютно різного ґатунку артистки", - стверджує чоловік.

Журналісти стверджують, що в конкуренції в 15 років між Лободою і Лорак замішаний якийсь чоловік. Так, один з музикантів, який писав пісні для Лободи стверджує, що написав під час роботи з нею пісню для Лорак і Світлана дуже її хотіла собі. Однак пісня їй зовсім не підходила, адже там потрібно було продемонструвати вокальні дані, до яких Лобода не дотягувала.

Конфлікти у Лободи були не тільки з Лорак, але і з Тіною Кароль. І перша сварка у них виникла ще в 2003 році під час роботи над мюзиклом "Екватор". І причиною стала помада

"світла Лобода взяла Не свою помаду, а Тіни Кароль, а це була улюблена помада", - стверджує наближений артисток.

Другий конфлікт розгорівся через 10 років, коли зіркові судді боротимуться за юні таланти на проекті "Голос. Діти".

Ще через два роки Лобода звинуватила Кароль в плагіаті обкладинки альбому. Також деякі знайомі артистки стверджують, що вона загралася в конспірологію і їй почала бачитися практично у всьому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, гаряча мама Лободи показала, як підтримує форму і обскакала дочку.

Як повідомляв Знай. ua, модельєр Тетрадзе розсекретив стосунки зі Світланою Лободою.

Також Знай. ua писав, що пружні груди Світлани Лободи ледь не "втекли" зі шкіряного бікіні, справжня Тропікана-жінка.