Популярна російська акторка, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість вразила численних фанатів раптовою заявою - вони з Гаріком розлучаються. Причину зірки вирішили не розголошувати, однак зазначили, що це було не одномоментне рішення, а доньку Анастасію пара все одно збирається виховувати разом.

Так, артистка поки намагається не акцентувати увагу на розлученні, розбавляючи свій профіль різними фото і відео. Днями з красунею трапилася біда - вона підхватила коронавірус COVID-19, про що відразу сповістила свою аудиторію. Христина зазначила, що їй зовсім набридло сидіти в чотирьох стінах, вона дуже сумує за театром і колегами. При цьому Асмус показала кілька кадрів в білосніжній напівпрозорій сукні і чорній спідній білизні з вистави "Дачники" і навіть видала, що для неї важливіше - улюблена робота або інтимна близькість.

Вчора мені задали питання - рік без сексу або рік без театру? І я не змогла на нього відповісти 😂 Занадто вже важкий вибір 😂 😂 😂 Фото з вистави "Дачники", прем'єра якого відбулася 3 тижні тому 🎭 🌟 Ми зіграли всього три вистави і мене наздогнав ковід 🦠 Я дуже сподіваюся, що ми зможемо вже в кінці місяця повернутися в звичний режим роботи 🙌 🏻

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Популярні новини зараз

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще