Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує багатомільйонну публіку яскравими постами в своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу виконавиця хітів "Обіцяю" і "Попа як у Кім" поділилася з підписниками досить відвертим знімком. Мокра Настя позує в жовтому бікіні під душем, а позаду зірки відкривається мальовничий вид на гори.

"Поки я можу бачити всю красу природи і відчувати її силу і енергію, я ніколи не втрачу натхнення ✨ (переклад з англ.)", - написала Каменських.

Варто відзначити, що деякі особливо спостережливі користувачі соцмережі помітили не тільки красу природи, а й соски Насті.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

"Бачу сосок😈", "👏 води замало...", "Настенька, ви супер!!!🍀 ", "Пузіко навіщо так втягнула???... Є причини?)" - зазначили коментатори під постом артистки.

скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Настя Каменських у сміливому бікіні показала свою справжню фігуру: "Шах і мат, заздрісники".

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських раптово показала, що об'єднує її з покійною Жанною Фріске.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських роздяглася догола, забувши навіть про трусики: пружні сідниці оцінив не тільки Потап.