Відома українська ведуча ранкової програми і журналістка Марина Леончук показала українцям, що потрібно жінці для щастя. Допис про це з‘явився на її сторінці у facebook.

Читайте Знай в Google News!

Жінка оригінально привітала єдиного сина із першим справжнім ювілеєм - 10-річчям, додавши сет життєрадісних знімків із хлопчиком.

"- Він схожий на прибульця з довгою яйцеподібною фіолетовою головою. - Ну слава богу, він точна твоя копія, бо я трохи хвилювалась)", - йдеться у повідомленні.

Леончук пригадала, як 10 років тому народила сина, а цей діалог перше, що вони колишнім чоловіком сказали одне одному, ставши батьками.

"Гордюха, з того моменту, як тебе 20.10.2010 виклали мені на груди, нічого не змінилось - ти найкращий прибулець, якого більше немає ні в кого на всій планеті Земля і навіть у жодній, з мільярдів, Галактик хоча ні, є одна зміна, твоя п‘ятка наздогнала мою - майже;) Рости і далі, мій син, дихай на повні груди кажи те, що думаєш «ні», якщо не відчуваєш, що хочеш сказати «так» «так», коли бажання це сказати більше, ніж ти сам люби і головне, нічого не бійся у цьому житті -ти можеш все, я в тебе вірю. PS і, зроби уроки, я ж просила, ну скільки можна, Гордііій? ", - зазначає вона.

Ведуча також нагадала сину, щоб не забув виконати уроки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, змарніла Ольга Фреймут вперше показала себе після перемоги над китайською хворобою.

Як повідомляв "Знай.ua", український телеведучий Костянтин Грубич розповів, як вся родина заразилась Covid-19: "Торкнеться кожного".

Знай.ua писав, відома українська телеведуча "1+1" Неля Шовкопляс заразилась covid-19: назвала всіх контактних осіб.