19 жовтня о 21:30 на телеканалі 2+2 відбудеться прем'єра другого сезону гостросюжетного серіалу "Брати по крові" про розслідування зведених братів Кірєєвих, яким доводиться працювати в поліції, незважаючи на складні стосунки.

У продовженні детектива глядачів чекає 12 серій, а сценаристи обіцяють ще більше злочинів, інтриг і абсолютно несподіваних героїв.

Головні ролі в серіалі зіграли Сергій Дерев'янко і білорус Ерік Абрамович, а також Петро Крилов, Наталія Бабенко, Анна Васильєва, Федір Гуринець, Олександр Пожарський.

Акторський склад серіалу "Брати по крові", фото: 2+2

Зйомки проходили в Києві та області близько двох місяців. Продюсери серіалу задіяли понад 100 локацій, серед них: ангари, приватні будинки і квартири, морг, лікарні, спортклуби і бари, а також занедбані заводи і недіюче СІЗО.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Події "Братів по крові-2" відбуваються після фатального вибуху, в якому постраждали брати Кірєєви та їхні друзі. Хто залишився в живих, а хто постраждав під час вибуху – головна інтрига, яку глядачі зможуть розкрити в перших серіях прем'єри.

"У другому сезоні у нас новий антагоніст, а ставка ще вище, ніж була раніше. Якщо в першому сезоні брати Кірєєви намагалися знайти і покарати вбивцю власного батька, то тепер під загрозою життя тисяч людей. Максиму і Андрію потрібно запобігти цій загрозі, незважаючи на важке випробування, яке знову розведе братів в різні боки", - зазначає головний сценарист серіалу Олександра Смілянська.

Ерік Абрамович і Сергій Дерев'янко, фото: 2+2

Втративши двох бійців, команда карного розшуку намагається повернутися до нормального життя і продовжити розслідувати злочини, але на них чекають сюрпризи – зміна керівництва і поява у відділі нового судмедексперта. Новоприбулого патологоанатома - веселу і амбітну Христину - зіграла Анна Васильєва. Заради ролі актриса не тільки навчилася кататися на скейті, але і зважилася на експеримент у зовнішності – обстригла волосся.

До речі, створювати образ їй допоміг її молодий чоловік, головний актор серіалу Ерік Абрамович. З ним-то і вдалося поспілкуватися Знай.uа.

Анна Васильєва та Ерік Абрамович

"У першому сезоні Аня часто приїжджала на майданчик і підтримувала мене, допомагала готуватися, ми разом розбирали сцени і придумували варіанти. Тобто Аня була в матеріалі на всі 100%. Коли я познайомив її з продюсерами, вони самі побачили її захопленість проєктом. Я говорив, що буде круто, якщо в другому сезоні ми попрацюємо разом! Це великий плюс для проєкту! І я радий, що це сталося!" - поділився актор.

Анна Васильєва та Ерік Абрамович

На героя Еріка Абрамовича чекає непростий виклик в нових серіях - дізнатися, кому і навіщо була вигідна смерть його друзів. Молодший Кірєєв залишиться без підтримки брата і колег, але, незважаючи на це, вийде на слід вбивці. Чіпляючись за найдрібніші докази, Кірєєв дізнається, що в руках злочинця надпотужна зброя, яка загрожує всьому людству.

Ерік, чого очікувати від вашого героя в новому сезоні?

На тлі заплутаних злочинів і повного бардаку в кримінальному відділі Максим Кірєєв буде намагатися відновити справедливість і покарати винних. Звичайно, ці події його змінять! З нахабного й інфантильного хлопця він перетвориться в цинічного, але турботливого брата.

Ерік Абрамович, фото: 2+2

А в чому для вас відмінність між хлопцем і чоловіком?

Відповідальності. Пацан її не усвідомлює і не бере на себе, на відміну від чоловіка.

У першому сезоні у вас було багато динамічних сцен. Коли дізналися, що буде продовження, якось готувалися до екшену?

Так, у першому сезоні було багато крутих сцен! І в другому сезоні їх буде не менше. Погоні, вибухи, перестрілки будуть в повному обсязі, як годиться! Коли я вступав у другий сезон, я попросив продюсерів, щоб мені дали пістолет, максимально наближений до реального. Щоб я міг провертати з ним всі маніпуляції, як і в житті: перезаряджати, ефектно вихоплювати, стріляти. Я тренувався і хотів, щоб мій герой, який вже став досвідченим опером, виглядав на екрані ще більш переконливо.

Як ви думаєте, чому глядачі так полюбили "Братів"?

В першу чергу потрібно віддати належне сценаристам. Вони нереально талановиті люди! До цього дня це найкращий сценарій, який я читав. І другий сезон не розчарує з тієї ж причини. Команда у нас чудова, і герої класні. Від себе я зробив все можливе, щоб цей серіал дійсно полюбився глядачам, я дуже сильно переживаю за його долю, за результат. Я реально хворію цим проєктом. Можливо, через це я дуже часто на майданчику лізу не в свої справи і когось цим напружую. Але я просто не можу стояти осторонь, коли мова йде про створення чогось крутого.

Федір Гуринець, Петро Крилов, Ерік Абрамович та Сергій Дерев'янко

Ерік Абрамович, фото: 2+2

Правда, що крім участі в "Братах", ви встигли знятися у фільмі Netflix?

Так! Два місяці тому я дізнався, що Netflix знімає фільм з Жан-Клод Ван Даммом, і я поставив мету – потрапити в проєкт! Неважливо, в якій ролі! Чи міг простий хлопець з Білорусі уявити, що у нього буде можливість знятися з героєм свого дитинства, людиною з іншого всесвіту - з телевізора!

Кого ви зіграли?

Я зіграв мовчазного охоронця! Це було забавно! Я сподівався побачити щось, що мене здивує - організація, акторська гра... Але здивувало мене дещо інше - оператор. Знімав сам Тьєррі Арбогаст! "Леон", "5 елемент", "Валеріан і місто тисячі планет", "Дансер", це все його фільми. Він чудовий!

Ерік Абрамович з оператором Тьєррі Арбогастом

Вдалося попрацювати з Жан-Клод Ван Даммом у кадрі?

Ми взаємодіяли з Жаном. Забавно, що на місце першого трепету швидко приходить професійне мислення. Ти розумієш, що навпроти тебе звичайна людина, точнісінько, як і ти сам (посміхається).

Нагадаємо, повідомлялося, що у Києві проходили зйомки фільму за участю легендарного голлівудського актора Жан-Клода Ван Дамма.

Раніше Знай.uа писав, що відбулася прем'єра мелодрами "Мій коханий ворог", в якому головну жіночу роль зіграла Анна Васильєва. Також у стрічці зіграли Роман Полянський, Марк Дробот і Фатіма Горбенко.

Крім того, Знай.uа побував на зйомках нового романтичного серіалу "Привіт, тату!". Читайте, про що історія і хто зіграв головні ролі.