38 років - не вирок! Саме про це кричать нові фотографії Світлани Лободи. Скандальна російська співачка українського походження святкує день народження. Як завжди, світлини співачки максимально епатажні та оголені.

Читайте Знай в Google News!

Зірка розмістила нові святкові фотографії на власній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”. На серії світлин зірка позує у ванній кімнаті. Ванна наповнена водою і пелюстками троянд. Збоку від зірки можна побачити величезний букет троянд. Лобода лежить у піні. На ній прозорий рожевий ліф з камінців. Прозорість білизни дозволяє дуже чітко роздивитися соски Лободи. Окрім білизни на співачці великі важкі прикраси на шиї, які неймовірно цікаво розглядати. У руці - склянка з шампанським. На Лободі легкий макіяж, волосся вкладене у легкі хвилі.

Лобода підписала свій пост так: “Сьогодні я щаслива, як ніколи. І нехай це почуття триватиме якомога довше! У мене є все, про що я мріяла... і навіть більше. У мене є ви, ваша любов, обожнювана сім'я. У мене є ти... З любов'ю і вдячністю. Ваша LO”. Фанати, підписники і колеги активно залишали привітальні коментарі під постом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.