Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом, обожнює яскраві фотосесії, результати яких частенько публікуються на її фан-сторінці. Так нещодавно в цьому Instagram-акаунті опублікували чарівне відео Тіни зі зйомок шоу "Хто зверху".

Читайте Знай в Google News!

Тіна Кароль з Лесею Нікітюк взяли участь у шоу" Хто зверху " і там мало не посварилися за право назвати пісню, чиї акорди зазвучали в одному з випробувань.

Кароль відгадала пісню" все одно йди на життя " і навіть заспівала її. У співака Володимира Дантеса і ведучого Сергія Притули і Юрія Горбунова відвалилася щелепа. Ще більше подиву у них викликало те, що це виявилася пісня саме Тіни Кароль.

"вся чоловіча сторона прикалісти, ви тільки подивіться на їхні обличчя, коли Тіна відповідала я", "якщо поганий настрій, включи це відео і воно відразу піднімитися з 😂до вух", "Тіна вгадала пісню і сказала хто її співає", "Хто співає", " найсмішніше,що вона не правильно назва сказала)))) вона ж просто йди на життя)", " Юра реально не знав? Або він приколюється?",- пишуть коментатори.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Тіна Кароль після гарячої фотосесії без трусиків отримала бурю критики.

Як повідомляв Знай. ua, Тіна Кароль нахилилася занадто низько і вивалила "тиковкі", пішла на 36 коло.

Також Знай. ua писав, що відверте зізнання Нікітюк змусило грайливу Кароль бентежитися.