Журнал Maxim представив свій щорічний рейтинг найбільш сексуальних жінок. У черговий раз у ньому не обійшлося без українок, більш того, їм вдалося зайняти місця у топ-20. Цього разу публіка відзначила Настю Каменських, Віру Брежнєву та Надю Дорофєєву — жінки посіли 3, 9 і 19 сходинки.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляється на сайті видання Maxim.

Обійти Настю Каменських вдалося лише екс-солістці Serebro Ользі Серябкіній та та учасниці гуртів Ліцей і Вінтаж Анні Плєтньовій.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

"Гаряча українська співачка (дарма що заміжня) продовжує епатувати фанатів своїми відвертими фото. А заодно популяризує ранкові гімнастичні вправи, причому легко робить це в поле і без одягу. Це, звичайно, скандал, але все б скандали були такими приємними!" — написали про NK у російському виданні.

"Віра практично символ віри журналу MAXIM, сама часта гостя обкладинки і лідер за кількістю перемог нашого хвилюючого рейтингу «100 найсексуальніших жінок країни». Її тимчасове зниження рейтингу на 5 пунктів - вражаюча аномалія!" — прокоментували у Maxim ситуацію з місце у рейтингу екс-солістки ВІА Гри.

"Ще навесні Надія і її партнер по групі «Время и Стекло» Олексій Завгородній оголосили, що дует припиняє існування, випустили кліп «Так лягла карта» і дали ряд прощальних концертів. З вересня Надію можна побачити в мюзиклі «Ритм», це не привід прорватися на (sic! - ред.) Україну! А ще цей її гарячий DoDo-блог - ну, ви знаєте", — дісталося Дорофєєвій від видання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Злата Огнєвіч поділилася з українцям найпотаємнішим, це було важко пережити.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Злата Огнєвіч відверто розповіла про чоловіка своєї мрії, шанувальників і зйомки двох нових кліпів.

Також "Знай.ua" писав, що Злата Огнєвіч вперше з'явилася з немовлям.