Художній керівник "Дизель Студіо" і актор Єгор Крутоголов розповів в інтерв'ю про те, як вони відреагували на плагіат "Квартал 95", а також про роботу колективу після втрати Марини Поплавської, яка загинула в ДТП в 2018 році.

Читайте Знай в Google News!

Не так давно "Квартал 95" був звинувачений студією "Дизель шоу" в плагіаті, показавши два однакових номери з різницею в п'ять років. Крутоголов заявив, що повністю скопійований номер викликає питання, так як вони повірили б у випадковість, якби був узятий дуже старий номер, але з цим вони об'їхали півсвіту.

Йому поставили питання про те, як відреагували представники "кварталу" після зіграного номера про конкурентів, які пішли в політику, після чого лише "Дизеля" залишилися на гумористичному терені. "Не знаю, вони мені не висловлювали свою думку", - поділився чоловік.

Про те, як працюється колективу через майже 2 роки після смертельної ДТП з Мариною Поплавською, Єгор Крутоголов заявив, що їм вдалося стати загартованішими, як сталь, і матерією, адже всі вони впевнені, що жінка хотіла б, щоб шоу тривало.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

"Ми відчуваємо її присутність. Особливо, коли робимо щось про неї. На одному з ювілейних концертів у вересні була пісня "Пролітаючи над нами" зі словами подяки і любові до Мариші. Жодна репетиція не проходила без сліз", - додав він.

Політику Крутоголов вважає кінцем акторської кар'єри, бо вважає, що продовжувати сміхом життя людей більш глобальніше і світліше. Він також наполіг на побутовому, а не політичному гуморі у виступах.

"Звичайно, у нас проскакує зараз політичний гумор, але ми розкриваємо всі теми через соціальну тематику – грубо кажучи, то як люди на кухнях говорять, обговорюють те, що відбувається. Наприклад, в ювілейних концертах у нас була шикарна пісня про те, що скоро не залишиться зірок на українській естраді – усi підуть керувати країною", — підсумував артист.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гумористи "Дизель шоу" звинуватили "Квартал 95" у крадіжці жартів - "Дуже підло"

Як повідомляв "Знай.ua", Галкін уявив себе Зеленським і жорстко насміхається над президентом України

Знай.ua писав, популярний у жінок український блогер-мільйонник помер від ковида, залишивши трьох дітей.