Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу показали невеликий уривок зі свіжого випуску шоу "Хто зверху?", де Тіна взяла участь. Так, артистка приміряла облягаючу зелену сукню з глибоким декольте і тонкими бретелями, доповнивши жіночний образ фірмовим макіжем з яскраво-червоною губною помадою.

Красуня грайливо посміхалася на камеру і навіть трохи зніяковіла, коли її почала представляти публіці ведуча проекту Леся Нікітюк. Леся зробила Кароль незвичайний комплімент, назвавши її улюбленою виконавицею і згадавши при цьому Дана Балана. До слова, Тіні Кароль вже не перший рік приписують роман з харизматичним виконавцем Даном Баланом, і хоч сама парочка ніяк не коментує ці чутки, фоловери як і раніше сперечаються що це - метод для залучення уваги до проекту "Голос" або щирі почуття.

Якщо колись мене спитають, яка моя улюблена співачка, я скажу, що в мне їх три - це Тіна Кароль, Таня Ліберман і Дан Балан.

Фолловери не пройшли повз: "Леся красуня, співачка Дан Балан це сильно 😅 але блін, спасибі, що хоч так згадали ))) Притула щось упустив свою хвилину слави)", "чому не Тіна Балан 😂, "Без згадки Балана Тіна вже не Тіна))".

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.