Сенсаційна українська реперка Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих кадрів, зроблених на плівковий фотоапарат, позуючи в незвичайному, але дуже затишному вбранні - білосніжній футболці-оверсайз і бірюзових штанях в забавним принтом маленьких кактусів, доповнивши образ "фірмовими" золотими ланцюгами і масивними сережками-кільцями.

Так, артистка згадала про дуже важливий день, який назавжди змінив її життя і з виховательки дитячого садка перетворив на справжню сенсацію, знаменну в усьому світі. 17 жовтня 2018 року вийшов перший кліп Олени "Рибки", який одразу ж розлетівся по мережі і приніс красуні славу.

ТОЙ САМИЙ ДЕНЬ ⠀ 17 жовтня 2018 року — вийшов мій перший кліп «Рибки». Почалась моя хіп-хоп історія. 17 жовтня 2019 року — гурт @kalush.official увірвася на простори інтернету, а український хіп-хоп почав ще більше розвиватись. ⠀ Хоч 2020 набирає обертів і не перестає дивувати, я обіцяю, цей рік не стане виключенням. Чекайте на новини 😜 А поки, слідкуйте за анонсами, ставте нагадування про мої публікації та рахуйте час до 17го😈 ⠀ Новий кліп? Новий артист? Чи може ще щось грандіозніше? Що ж станеться цього року? Пишіть в коментах🖤

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.