Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, часто ділиться з фоловерами в Instagram незвичайними постами. А нещодавно знаменитість виклала трепетну чорно-білу серію кадрів зі своїми сестрами: старшою Галиною (43 роки) і молодшими двійнятами - Анастасією і Вікторією (35 років).

Так, артистка згадала кумедний випадок, який стався з нею і найріднішими дівчатами ще в дитинстві, коли багатодітна сім'я накопичила грошей на новий кнопковий домашній телефон, де була функція "чорний список". Тоді молодші сестри попросили Віру додати туди номер їх класної керівниці, за що всім дівчаткам дружно дісталося, коли правда розкрилася.

Я виросла в багатодітній родині. Нас 4 сестри. І нам: 35 років молодшим двійнятам, 38 - мені і старшій сестрі справа 43. У нашому дитинстві мобільних телефонів не було. Був один - домашній. І коли в будинку лунав дзвінок, всі ми бігли піднімати трубку, тому що кожна думала, що дзвонять саме їй… І ось одного разу наш домашній телефон зламався. Ми трохи підкопили грошей і купили новітній кнопковий шикарний телефон з визначником номера. Я завжди була з технікою на "ти", тому дуже швидко підключила його і поступово почала розбиратися в тому, як працюють ті чи інші функції. Одного разу я виявила, що в телефоні існує чорний список😎. Зараз цим вже нікого не здивувати, але тоді це було вражаюче відкриття. Як це працювало? Людина дзвонить з номера телефону з чорного списку на твій домашній, але не додзвонюється, тому що кожен раз чує короткі гудки, ніби завжди «зайнято». Цією новиною я відразу ж поділилася з сестрами . І в той же день в цей самий список мої сестри внесли телефон ... Вгадайте, чий? Звичайно! Свого класного керівника🙈 Через півроку, коли мама випадково зустріла вчительку моїх сестер на вулиці, та їй сказала: "ви, напевно, номер змінили? Не можу до вас додзвонитися вже довгий час», все відкрилося🤪 Мама все відразу зрозуміла. Вдома добряче дісталося всім: і "замовникам", і "виконавцю". Але це і було класним в нашій великій родині. Ми з сестрами завжди один одного підтримували, прикривали, і навіть покарання потім часто несли разом. Можу точно сказати, що це зближувало ще більше. 💃🏼 А найвеселіше місце зараз - наш сімейний чат 😜

Популярні новини зараз

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше