Нещодавно мережу облетіли фото, на яких знаменитий комік з Comedy Club Павло Воля відображений у нетверезому стані в компанії 16-річної Дар'ї Іванової. Відомо, що дівчина публічно займається ескортом і стверджує, що їй 20 років.

Читайте Знай в Google News!

Даша розмістила в своїх Insta Stories компрометуючі фото з російським шоуменом, підписавши їх вельми двозначно: "І як все закінчилося". Кадри відразу розлетілися по соціальних мережах і пабліках, зібравши сотні коментарів.

скріншот

Користувачі мережі розкритикували поведінку коміка, адже він вже багато років має репутацію зразкового сім'янина. Деякі також висловили впевненість в тому, що фото відверта підстава, і артист міг позувати кому завгодно.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Потім виявилося, що знімки зроблені давно, але спливли тільки зараз. Дівчина не заперечує, що провела вечір у компанії Павла: "Так, я була з ним. Як зустрілася? Прийшли і познайомилися".

Варто відзначити, що Павло Воля щасливий у шлюбі з Ляйсан Утяшевою більше восьми років. Пара виховує двох дітей – 7-річного Роберта і 5-річну Софію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, блогер пролила світло на "легкі гроші" у стріп-клубах: "Три дівчини були вбиті, шестеро зникли безслідно".

Як повідомляв портал Знай.uа, найдорожча ескортниця світу, яку звуть у "Дом-2", засіла в Києві – $4 млн на рік за красиві очі.

Також портал Знай.uа писав, що колишній чоловік Ані Лорак вийшов у світ з новою пасією: схожість шокує.