31-річна героїня четвертого сезону реаліті " Нового каналу "під назвою" Від пацанки до панянки " Анастасія Покрищук відома завдяки своїй яскравій і епатажній зовнішності, так як вже тоді у неї були збільшені губи і вилиці.

Читайте Знай в Google News!

Дівчина не зупиняється на досягнутому і подорожує до Туреччини для пластичних операцій. Нещодавно вона опублікувала відео з відповіддю на питання, яке їй задала одна з прихильниць. Звучить він так: "як знайти папіка, якщо я хабалка?".

Анастасія порекомендувала замість "папіка" шукати роботу, улюблену справу, яка б приносила дохід. І тоді сама собою, на думку блогерки, відпаде необхідність шукати собі спонсора, тобто папіка.

Рада дня дуже сподобався фанатам і вони активно відгукнулися в коментарях і написали свою думку з цього приводу. Деякі відзначили що Анастасія є однією з небагатьох, хто дає реальні адекватні поради замість того, щоб закликати мріяти і все здійснитися по клацанню пальців.

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

"як в коли права👏 👏 👏", "улюблена справа до мене прилетіло, спасибі 🌹 🌹 🌹 класний рада", "хабалкам папік не потрібен, не вивезе", "єдина адекватна,яка дає реально адекватні поради,а не замечтайтесь там і все буде по клацанню пальців", "красуня", " в точку сказала)))", "ніби я питання задавала😅", " ахахаха... Обожнюю😍 😁", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, сама перероблена з "Від пацанки до панянки" назвала сильних жінок дурами.

Як повідомляв Знай. ua, сама перероблена учасниця "Пацанок" накинулася на чоловіка в гіпсі.

Також Знай. ua писав, що сама перероблена з "Пацанок" показала круглий животик.