Олександра Кучеренко - популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016", а віднедавна ще й дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова. Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставила серію розкішних кадрів, на яких позувала в неймовірної краси вбранні. Так, артитска приміряла елегантний брючний костюм і напівпрозорий рюшевий корсет з глибоким декольте, а стильний образ доповнила ніжним вечірнім макіяжем з акцентом на очах і масивними довгими сережками золотого кольору. Олександра зізналася, що в такому вигляді відпрвилася представляти свій проект "Корпоративне Наставництво" на Всеукраїнській бізнес-премії. До слова, номінована красуня була у сфері благодійності.

Сьогодні на Всеукраїнській бізнес-премії презентую наш проект Корпоративне Наставництво, який допомагає підліткам, що випускаються з інтернатів, знайти себе у дорослому житті і досягти професійних успіхів. Ми номіновані у сфері благодійності. Як думаєте, переможемо?) Побажайте удачі!

Фолловери засипали Олександру компліментами: "у вас так виходить з дівчинки перетворюватися на шикарну жінку, класно!👏 👏 👏 🔥 😍 ", "Дуже гарна😍", " красуня😍", "красива Сашенька", "удачі, красуня!🌺".

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Дмитро Комаров мало не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.uа" писав, що Комаров відверто зізнався, чому одружився на Кучеренко.