Женя Галич, соліст гурту “O.Torvald” розчулив українців, привітавши із Міжнародним днем дівчаток своїх найдорожчих жінок. Чоловік має, ким тішитись - у нього є мама, кохана дружина і маленька донька. Про це Галич написав у сціальній мережі Іnstagram.

Читайте Знай в Google News!

Горе спіткало родину музиканта два роки тому. Після тривалої боротьби з хворобою помер батько Жені Галича, тепер артист знайшов розраду у коханих жінках.

"Вчора був Міжнародний день дівчаток. Так вийшло, що мене оточує величезна кількість приголомшливих жінок: красивих, талановитих, розумних. Кожна з них - індивідуальність, професіонал у своїй сфері. Але є в моєму житті три особливих людини. Це моя мама, дочка і моя дружина", - йдеться у повідомленні.

За словами Галича, мама - людина, яка виховала і кожен день вона приклад справжньої жінки. Багатьма речами, що виконавець зараз має - це завдяки їй. Кохана дружина Лєра. Чоловік щодня захоплюється, як їй вдається встигнути все і скрізь. Вона відмінна мама для двох дітей, у неї свій успішний бізнес, при цьому вона ніколи не забуває про своїх подружок і залишається найближчою для мене людиною. Людиною, з яким так затишно провести недільний ранок. І жінкою, яка завжди підтримає навіть самі божевільні ідеї і буде вірити в мене до кінця. І донечка Єва.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Повірте, іноді вона рок-зірка ще більше ніж я) завдяки їй я кожен день я вчуся чомусь новому, навіть якщо це текст пісні open kids )

Спасибі вам, що робите мене краще кожен день. Я вас дуже люблю", - зізнався Галич.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше соліст O.Torvald врізав літньому чоловіку: "Досі соромно".

Як повідомляв портал "Знай.ua", янгол-охоронець O.Torvald: страшна трагедія у родині Галича, вся Україна ридає разом з рокером.

Також "Знай.ua" писав, що Потап на відпочинку без Каменських став іншою людиною: "Заслуговує не тільки поваги".