Скоро "1 + 1" покаже продовження комедійного серіалу "СодорЕнко-Сидоренко". Глядачі побачать вже улюблених героїв проекту в несподіваних і екстремальних ситуаціях, а також познайомляться з новими персонажами. Зокрема, стало відомо, що окремі ролі виконають українські актори Михайло Кукуюк та Назар Задніпровський.

Читайте Знай в Google News!

У новому сезоні комедійного серіалу, який вийде під назвою "СидорЕнко-СидОренко. Ремонт відносин", зірка" Танців з зірками-3 "і" свінгерів " Михайло Кукуюк постане в образі бізнесмена і спробує відкрити спільну з Олександром СидОренко справу. Також роль в комедії виконує зірка "Великих Вуйок" і "Скаженого Весілля" Назар Задніпровський. За сюжетом, він стане сусідом Сидоренків, купивши ділянку біля будинку бідної сім'ї.

Серіал "СидорЕнко-СидОренко", фото: 1+1

"У нас з Сидоренками буде чимало комічних ситуацій. Особливо після витівок Петра. І клопоту ці сім'ї мені теж додадуть. Але між кумедними суперечками і несподіваними пригодами, глядачам буде цікаво спостерігати за особистими переживаннями мого персонажа. У нього з'являться ніжні почуття до однієї з героїнь серіалу. А чи стануть вони взаємними, дивіться вже після прем'єри", - розповідає Назар Задніпровський.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Показати ще

Серіал "СидорЕнко-СидОренко", фото: 1+1

Нагадаємо, за сюжетом другого сезону україномовного серіалу, Рома і Вова вступають до вузів і починають доросле життя, а Олександр СидОренко не залишає спроб знову стати багатим і успішним. Про свою справу мріють також Леся і Оля, проте занадто різні погляди і смаки жінок створюють перешкоди на шляху до реалізації задуманого. Героїв серіалу чекають нові проблеми, перемоги і безліч комічних ситуацій, в яких глядачі проекту зможуть дізнатися когось із сусідів або знайомих.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, колега Кошового по знаменитому комедійному шоу підчепив ковід.

Як повідомляв Знай. ua, народний артист України возив в метро "зброю" в мішках.

Також Знай. ua писав, що зірка "Вар'яти шоу" тильний дав поради сімейним людям, як зберегти любов, якщо ти весь час зайнятий.