У шостому випуску "МастерШеф" -10 на СТБ судді вирішили перевірити, як кулінари-аматори вміють працювати не тільки руками, а й головою. Ектор Хіменес-Браво, Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський підготували для учасників відразу дві кулінарні ігри - рулетку і "Шерлока Холмса", а також "вітряну" битву чорних.

Читайте Знай в Google News!

Аматори стали кулінарними Шерлоками, і намагалися відгадати страву-загадку від суддів. Чортополох, гніздо і фарш означали яйце по-шотландськи, карта Сицилії, качалка і залишки тіста символізували десерт каннолі, а портрет королеви Єлизавети, віночок із залишками панірування і пиво - Британські фіш енд чіпс. Всі вгадали свої страви правильно. Однак одна з команд впоралася гірше за інших, і чорні фартухи наділи - Юля Краса і Мірра Борисова.

Судді дозволили капітану команди-фаворита Олексію рідких врятувати від битви чорних одного з учасників. І білий фартух повернувся до Марії Кривенко.

На Битві чорних за право залишитися на проекті боролося п'ять учасників. За 60 хвилин учасники повинні були приготувати будь-яке ресторанне блюдо, яке зможе протистояти...сильному потоку вітру зі спеціального вітродуя.

Популярні новини зараз

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Показати ще

Щоб довести, що це можливо судді продемонстрували мусовий десерт, який не злетів з тарілки. За їх словами, такий конкурс сприяє розвитку креативного мислення, і виведе учасників за межі кухні.

Однак цього не сталося. Незважаючи на те, що жодна страва не здула вітром, судді залишилися вкрай незадоволені учасниками і розкритикували їх в пух і прах.

Юля Краса розчарувала своєю шоколадною пастою з фруктами, яку Ектор вважав не ресторанною стравою, а Базова паста карбонара Едуарда дуже неприємно здивувала суддів. Ектор назвав презентацію Едуарда, "як в кафетерії на хуторі", а сама карбонара була приготовлена неправильно. Саме Едік і покинув кухню на цьому тижні.

Учасник "МастерШеф", фото: СТБ

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, учасники МастерШеф нагодували Каменських гречкою з м'ясом, хто покинув проект у новому випуску.

Як повідомляв Знай. ua, зірковий шеф Ектор Хіменес-Браво покинув Україну, на "прощання" сказав кілька слів.

Також Знай. ua писав, що кухарі-аматори на" МастерШеф " зіграють у кулінарного Шерлока Холмса.