Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила яскравий і теплий кадр, що нагадує про літо, позуючи лише в міні-бікіні чорного кольору і ніжачись в блакитній воді басейну.

Так, артистка доповнила пляжний образ вузькими сонцезахисними окулярами і крихітним браслетом бірюзового кольору, злегка намочивши волосся. При цьому 38-річна красуня не упустила шансу блиснути струнким засмаглим тілом, над яким наполегливо працює за допомогою спорту і правильного харчування.

він був мій найсолодший сон...

Фолловери засипали Віру компліментами:" Vera ти сама вишуканість💋"," Клеопатра😍"," Чорна Пантера😍 😍 😍 😍", " яка принадність🤩", " красуня👍"," як завжди ,прекрасна", " ❤️красунечка),як. елітне вино,) чим благодатніше атмосфера, тим ароматніший букет)), все у вашій натурі, дорога!)❤️❤️🙌".

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Варто відзначити, що раніше донька Віри Брежнєвої Соня Кіперман виставила серію яскравих кадрів, позуючи в Каліфорнії, США, куди красуня вирушила на навчання в Віт'эр-коледж, де вивчає гуманітарні науки і мистецтво. Красуня приміряла досить відверте вбрання - білосніжні джинси, чорні черевики і напівпрозорий міні-топ.

Юна знаменитість насолоджувалася теплими осінніми днями з мінімумом макіяжу на обличчі, засвітивши пікантну деталь - Соня вирішила не надягати бюстгальтер, блиснувши грудьми, які просвічувалася крізь топ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з дочкою Сонею.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.