Популярна російська акторка, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість вразила численних фанатів раптовою заявою - вони з Гаріком розлучаються. Причину зірки вирішили не розголошувати, однак зазначили, що це було не одномоментне рішення, а доньку Анастасію пара все одно збирається виховувати разом.

Так, артистка поки намагається не акцентувати увагу на розлученні, розбавляючи свій профіль різними фото і відео. Днями з Христиною трапився дуже неприємний інцидент - красуня прокинулася і ледь не зомліла від побаченого в дзеркалі, адже все її тіло "обсипало", імовірно, алергією. Дівчині навіть довелося скасувати зйомки і скоріше відправитися до клініки. Як виявилося трохи пізніше, причиною моторошної висипки став алергічний дерматит, проте лікарі так і не змогли назвати причину захворювання.

хто чекав новин. У мене виявився алергічний дерматит 😭 через що конкретно припустити важко. Лікар сказав, що наклалися і пекельні графіки, і прийняття антибіотиків 💊 Виписали купу всього, але головне треба утриматися від косметики ☺ ️ а у мене зйомки летять, репертуар в театрі розписаний і покази "китобою" з обговоренням ☺ Сподіваюся за добу мій організм екстрено візьме себе в руки)))) 🙈

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.