Джефф Хассер-один з найпопулярніших акторів США. На його рахунку кілька дуже успішних проектів, але головним тріумфом для нього була роль в серіалі "Ханна Монтана". Хассер - не тільки успішний актор, але і один з секс-символів американського кіно. За його Instagram стежать мільйони фанаток і фанатів. І він не втомлюється радувати своїх шанувальників цікавими фотографіями.

У вівторок, 6 жовтня, Хассер виклав фотосесію, яка привела його фанаток в справжнє захоплення. Джефф показав своїм передплатникам приголомшливу фігуру. І дійсно, помітно, що Джефф витратив не один рік на те, щоб домогтися ідеального тіла. Накачані м'язи, злегка розпатлане волосся-шанувальники актора були в приємному шоці! "Cabin Life" - так підписав свою фотосесію популярний актор.

Фанати Хассера швидко "закидали" Instagram актора лайками. Всього за 9 годин фотографія зібрала майже 10 000 відміток "подобається" і більше 100 коментарів від захоплених шанувальників.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, спекотний Мікеле Морроне роздягнувся майже повністю, Сонце пестить рельєфні м'язи.

Популярні новини зараз

Ухилянтам пояснили, коли у них почнуть відбирати речі

Українцям готують новий комунальний платіж: за що доведеться доплачувати з 1 червня

Ні чим не погидують: в ухилянтів-боржників відбиратимуть останнє, в тому числі і особисті речі

Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка польських "50 Відтінків Сірого" Мікеле Морроне розтанув від відеочату з веселою дівчиськом.

Також портал "Знай.uа" писав, що "поїхав" Мікеле Морроне в подорожі отримав від друга в рот-треба було обережніше.