Популярна українська R&B-виконавиця MamaRika (Анастасія Кочетова-справжнє ім'я) з великим полюванням ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram свіжими фотографіями і відео з особистого і творчого життя. Так, 31-річна зірка вирішила поділитися з шанувальниками, хто вона насправді за професією.

Читайте Знай в Google News!

MamaRika зізналася, що насправді за професією вона вчитель іноземних мов, хоча французькою вона зовсім не вміє розмовляти.

" Учілка, яку Ви заслужили. Думаю, мало хто в курсі, що за освітою Мамка викладач англійської та французької мов...(з останньою чесно не пу-пу ващє)))). Давайте уявимо собі ситуацію, якби я не стала музикантом, і таки пішла по професії? 🙈 Якщо ти б хотів собі таку вчительку ставши 🔥 в коменти, якщо ні ставши 😱 Зі святому, діти мої", - пише співачка.

MamaRika на фото позує в топі на одне плече і без білизни. Образ вона доповнила масивними золотими прикрасами на шиї і сережками.

Популярні новини зараз

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від таких одкровень співачки і зізналися, що хотіли б не тільки таку вчительку, а й наставницю по життю.

" мені здається якби ти була моїм вчителем з французької та англійської (мови я знаю до речі😍 😍 🔥), то були б ви і наставником по життю...", "Я б в школі жила з такою вчителькою ❤️", "Дякую, Мамаріка, я би хотіла, щоб у мене викладач був", " вітаю, мамко! 😚 Той випадок, коли теж за фахом викладач англ. і франц., але з французьким не сильно склалося 😂", " А як ти опинилися в музиці? Стала популярною?", "У мене і була класна Керівник по твоєму типу", - пишуть шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, співачка MamaRika розпрощалася з целюлітом і розкрила, як це вдалося.

Як повідомляв Знай. ua, співачка MamaRika перетворилася на" Скажене дівчисько " через карантин.

Також Знай. ua писав, що співачка MamaRika зізналася, як з шаленої дівчини перетворилася на ніжний ПРОЛІСОК.