Відома українська телеведуча Надія Матвєєва, незмінна ведуча програми "Все Буде смачно" здивувала своїх шанувальників новим яскравим знімком. Так, цього разу Надя показала, як потрібно отримувати задоволення від спостереження за природою, а особливо осінньої.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наді Матвєєвої в мережі Instagram.

Публікація Наді Матвєєвої, скріншот: Instagram

"Осінь - художниця. Всі яскраві фарби в осінній палітрі. Помічайте, милуйтеся цією красою, щоб похмура погода не впливала на ваш настрій! Вдалого дня. Надішліть мені веселий смайлик для теплих емоцій", - підписала нову публікацію Надя.

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

До слова, буквально через кілька хвилин після пбуликации пост Наді зібрав вже сотні лайків і довгоочікуваних коментарів зі смайликами, який так просила телеведуча.

Також варто нагадати нашим читачам, що популярна українська телеведуча Надія Матвєєва протягом 7 років давала поради і дарувала надію телеглядачкам проєкту СТБ "Все буде добре". Але що відбувалося в житті у завжди усміхненої і життєрадісної зірки, знали далеко не всі. Для youtube-проєкту TrueStory Олі Кривдюк Надія відкрила завісу особистого життя. У своєму інтерв'ю вона розповіла про важке дитинство, чому вчилася на інженера-електрика і працювала продавщицею, про два шлюби, стосунки з сином і візити до психоаналітиків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Надя Матвєєва з "Танців з зірками "дала волю тілу в компанії милого зайчика:" підкралася непомітно...".

Як повідомляв Знай.uа, Надя Матвєєва з "Танців з зірками" пограла з фантазією чоловіків: "романтична вчителька?".

Знай.uа писав, відома телеведуча, яка дарувала надію мільйонам українок, звернулася за порадою: "Сплю чи романтична?".