Вже цієї осені на телеканалі СТБ стартує нове шоу "Холостячка", в якому свого обранця шукатиме переможниця "Танців з зірками, українська актриса Ксенія Мішина. На сторінці проекту Instagram з'явилися небачені раніше Факти про нову "Холостячку". Виявилося, що їй подобаються чоловіки з татуюваннями, а ще у неї є особливий Нічний ритуал.

Читайте Знай в Google News!

"Цікаві і маловідомі факти про Ксенію Мішину

🔻 Ксенії Мішиній подобаються чоловіки з татуюваннями. Однак сама актриса не наважується зробити собі тату. Але це поки що.

🔻 Важливий і безкомпромісний ритуал Ксенії перед сном — змити макіяж! Актриса дуже ретельно стежить і дбає про свою шкіру.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

🔻 Ксенія Мішина могла піти по стопах мами і стати бухгалтером. Однак бажання і мрія стати актрисою були сильнішими!

🔻 Ксенія досить доцільно і раціонально витрачає гроші. Актриса забезпечує сина і батьків самостійно. Проте одного разу Холостячка побачила досить дорогі брендові окуляри, в які закохалася моментально. Кілька тижнів сумнівів і безсонних ночей, як це властиво дівчатам, які мріють про красиві речі, ― і в підсумку Ксенія вирішила-таки придбати аксесуар. Однак через кілька місяців ці найулюбленіші й такі бажані окуляри Ксюша загубила.

💬 «Я залишила їх на лавці і пішла. Це була найбільша матеріальна втрата з речей», — зізналася Ксенія.

🔻 «Кріпосна» — це художній серіал, де костюмерам дали повну свободу для креативу. Вікторіанська епоха, яка заворожує своєю красою. Ксенія Мішина зіграла головну роль у драмі — Лідію Шефер. Безжальна, жорстока поміщиця, яка ніколи не жаліла кріпаків. Але мало хто знає, що після тривалих зйомок наряди залишали на тілі Холостячки синці, подряпини і набряки. Вага однієї сукні могла сягати до 10 кг.

💬 «Поводитися з сукнями я також вчилася довго. Адже важливо ще красиво в них сісти, щоб не потонути під повнотою оксамиту. Пам’ятаю, як тренувалася сідати в цих костюмах», — згадує Ксенія.

🔻Актриса зізнавалася, що до зйомок вона пройшла майстер-клас із роботи з батогом. Це було необхідно для проморолика, в якому Лідія Шефер безжально била кріпосну Катю.

💬 «Насправді це дуже складно! Під час знімання тизеру мені було складно триматися на коні і при цьому бити кріпосну. Такі сцени дуже небезпечні і вимагають особливої ​​уваги. Але я розуміла, що головне — зробити все естетично в кадрі», — каже Холостячка.

🔻 Ксенія Мішина була номінована на премію «Людина року-2019»",- йдеться в публікації на сторінці проекту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чоловіки з радістю біжать на кастинг "Холостячки" – Решетник розкрив пікантні деталі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Україні проміняли "Холостяка" на "Холостячку", подробиці нового реаліті.

Також портал "Знай.ua" писав, що переможниця "Танців з зірками" Мішина розкрила подробиці інтимних сцен.