Відома українська співачка, актриса студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість нарешті наважилась розкрити їх з чоловіком Романом Дудою головний секрет - виявляється, зіркова красуня довгий час дуже вдало приховувала вагітність. 1 травня парочка вперше стали батьками - на світ з'явився маленький хлопчик на ім'я Ваня.

Молода мама вирішила не засиджуватися в декреті - красуня як і раніше відвідує репетиції "Жіночого кварталу", приймає участь у різних зйомках, виступах, шоу. А нещодавно сама Віра і акторки "Жіночого кварталу" вирішили на сцені показати гумористичну мініатюру про те, як зустрічали Кекелію і її чоловіка Романа з пологового будинку. Дівчата оточили щасливу зірку з візочком і почали няньчитися з новонародженим малюком, який нібито лежав в ліжечку. При цьому дружна команда забавно песпівала хіт NK "ELEFANTE" на "мамський" лад.

Гіганте!!! (Адаптація NK-ELEFANTE)!!! Або як мене зустріли з пологового будинку;

Фолловери не пройшли повз: "😂 😂 😂 клас🔥 🔥"," жіночий квартал ви найкращі"," це шедевр!!!!😀 👏 ", "Дуже посміхнула пісенька:)) молодці!", "Крутий номер!!".

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.