Відомий український співак і шоумен Діма Коляденко презентує кавер на відому пісню Ірини Білик — "Фарби". Аранжувальником і саундпродюсером треку виступив модний музикант Томаш Лукач - LUKACHSOUND.

Читайте Знай в Google News!

" у піснях Ірини є життя, енергія і звучання! Я щасливий, що буду виконувати"Фарби". Це дуже містична пісня. Текст досі не втратив свого значення, а про музику я взагалі мовчу! Іра-геній! Вона вміє писати хіти. Я радився з нею щодо аранжувальника, і вона схвалила Томаша. Вийшла цукерка! Я думаю, що людям сподобається легендарна пісня Ірини Білик у виконанні Діми Коляденко", - поділився Коляденко.

Кавер "Фарби" від Діми Коляденко — це нове дихання відомого і улюбленого хіта: сучасне звучання, містичні вібрації. За словами Коляденка, він давно хотів записати кавер на цю пісню, але Ірина Білик завжди йому відповідала, що не можна.

" цього року, взимку, ми з друзями відпочивали в Єгипті. І тоді я запропонував Ірі ідею - до її ювілею заспівати" Фарби", а інші артисти теж, щоб заспівали її хіти. Білик ця ідея дуже сподобалася! Вже свої версії каверів випустили Аліна Гросу, Ассія Ахат, Віталій Козловський. У Ірини Білик мільйон красивих пісень-хітів, але "Фарби" - моя улюблена! Тому я захотів заспівати саме цю пісню!"- розповів співак і шоумен про історію створення пісні "Фарби".

Популярні новини зараз

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Коляденко поділився справжньою причиною розлучення з Білик.

Як повідомляв Знай. ua, Ірина Білик до 50-річного ювілею зважилася показати себе "без гриму".

Також Знай. ua писав, що колишній Білик Діма Коляденко відверто розповів про схуднення, ревнощі та орієнтацію.