Тетяна Брухунова-31-річна помічниця гумориста Євгена Петросяна, яка стала його новою коханою. Гуморист навіть розлучився зі своєю дружиною – актрисою Оленою Степаненко після чуток про роман з Брухуновою. Тетяна часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram, а нещодавно в соцмережі підтвердила відносини з Петросяном, більш того – вона також повідомила про народження дитини від нього. На нових милих фото Брухунову можна побачити на прогулянці з малюком Ваганом, а в підписі до публікації вона розкрила значення такого незвичайного імені сина.

Читайте Знай в Google News!

"Ваган. Так звуть мого сина. Найчастіше я читаю тут питання: "Чому ви вибрали таке незвичайне ім'я?». Відповідати. У перекладі на російську мову з вірменської воно перекладається як "Щит" (під захистом). Сьогодні я бачу, що ми вибрали найправильніше і сильне ім'я для хлопчика. Справжній чоловік, без примх, день якого починається з обеззброюючої посмішки, впертого і наполегливого, але той, з ким завжди можна домовитися. Я мрію, що Вагаша виросте схожим на дідуся, на честь якого його і назвали", - розповіла Тетяна Брухунова в підписі до фотографій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, дружина Петросяна Брухунова перетворилася в Карлсона, збирається пустувати.

Популярні новини зараз

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дружина Петросяна Брухунова розкрила головний секрет стрункої фігури, Степаненко таке і не снилося.

Також портал "Знай.ua" писав, що обраниця Петросяна зізналася у своїх слабкостях — не любить запивати.