Студенти і студентки Михайла Поплавського, ректора і співака, беруть приклад зі свого учителя і активно розкручують власні соціальні мережі. При цьому задля піару вони використовують свого легендарного і скандального вчителя. Дівчина під псевдонімом “Лада Калина” зробила репортажний випуск про життя Поплавського.

Читайте Знай в Google News!

Так, у короткому ролику дівчина розповіла, що Поплавському за 70, він любить байки, сало і вареники. Крім того, він має сина, якого “виховував” кропивою. Завершується цей репортаж проханням взяти телеведучу на роль бек-вокалістки в ансамблю Поплавського. Ролик супроводжується таким текстом: “співочий ректор, патріот і любитель вареничків. Також вона звернула увагу на парадокс: хоча Поплавський неодноразово проголошував свою любов до сала, все є навколо нього зазвичай дуже худі дівчата.

До вашої уваги репортаж про Михайла Поплавського!!! Відмічайте @poplavskiy_michail 💛” У коментарях підписники справі відмічали Поплавського, ставили сердечки цьому ролику.

На власній сторінці Лади Калини можна знайти багато комедійних репортажів про інших популярних у соціальних мережах українців. Дівчина не боїться бути кумедною і експериментувати.

Популярні новини зараз

Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення

"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів

Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Михайло Михайлович Поплавський опублікував чергове кумедне відео, на якому його можна побачити в незвичайному образі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Михайло Поплавський заявив, що шанувальники незабаром почують нові пісні.