Forbes назвав найбільш високооплачуваних акторів світу. Серед жінок рейтинг очолили Софія Вергара, Анджеліна Джолі і Галь Гадот.

В сумі актриси, представлені в списку, заробили майже вдвічі менше, ніж найбільш високооплачувані їхні колеги-чоловіки за той же період.

Так, на першому місці з доходом в $ 43 млн опинилася зірка серіалу "Американська сімейка" Софія Вергара. До слова, знаменитість вже кілька разів була визнана найбагатшою актрисою за версією журналу.

Софія Вергара, фото Getty Images

Крім гонорарів за зйомки в дохід Вергари увійшли гроші, отримані від рекламних кампаній для мереж Walmart і Rooms To Go.

На другому місці Анджеліна Джолі, яка заробила в цьому році $ 35,5 млн.

Анджеліна Джолі, фото Getty Images

За інформацією видання, майже всі гроші вона отримує від роботи в кіно. Майже третина річних доходів Джолі доводиться на гонорар за фільм кіновсесвіту Marvel "Вічні", який повинен вийти в 2021 році - Джолі отримала за цю роль $ 10 млн.

Замикає трійку лідерів зірка фільмів "Супержінка" і "Форсаж" Галь Гадот із заробітком в $ 31,5 млн. З них $ 20 млн вона отримала за роль в трилері "Червоне повідомлення", вихід якого запланований на наступний рік.

Популярні новини зараз

"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Галь Гадот, фото Getty Images


Також в рейтингу Forbes виявилися Мелісса Маккарті - $ 25 млн, Меріл Стріп - $ 24 млн, Емілі Блант - $ 22,5 млн, Ніколь Кідман - $ 22 млн, Еллен Помпео - $ 19 млн, Елізабет Мосс - $ 16 млн, Віола Девіс - $ 15,5 мільйона.

Серед акторів-чоловіків найбільш високооплачуваним актором в світі Forbes назвав американського актора Дуейна Джонсона. Його дохід склав $ 87,5 млн.

На другому місці актор Райан Рейнольдс з доходом $ 71,5 млн.

Далі йде Марк Уолберг ($ 58 млн)

У десятку також увійшли Бен Аффлек ($ 55 млн) і Вин Дизель ($ 54 млн), індійський актор Акшай Кумар ($ 48,5 млн), американський композитор, співак і актор Лін-Мануель Міранда ($ 45,5 млн), актори Уілл Сміт ($ 44,5 млн), Адам Сендлер ($ 41 млн) і Джекі Чан ($ 40 млн).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших комедійних акторів

Як повідомляв портал Знай.ua, журнал Forbes назвав найбагатших телевізійних акторів.

Також Знай.ua писав, Порошенко потрапив у рейтинг найбагатших людей світу