Популярна російська акторка, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість вразила численних фанатів раптовою заявою - вони з Гаріком розлучаються.

Причину зірки вирішили не розголошувати, однак зазначили, що це було не одномоментне рішення, а доньку Анастасію пара все одно збирається виховувати разом.

Так, артистка поки намагається не акцентувати увагу на розлученні, розбавляючи свій профіль різними фото і відео. Приміром, Христина виставила спокусливий кадр з короткому червоному платтячку з квітковим принтом, засвітивши струнку фігуру. Красуня розповіла 10 несподіваних фактів про себе, згадавши інститут і видавши, що можна знайти у неї в сумочці.

я знаю ви чекали!!!! 💥 💥 💥 Нові факти про мене: 👇 🏻 🔺 1. Після інституту я дружу з багатьма моїми педагогами (не сильно старшими за мене), але все одно називаю їх на Ви )) 🔺 2. На комп'ютері у мене завжди відкрито дуже багато вкладок 🔺 3. Я постійно їм фруктові цукерки і потім в гримерці, в машині і рюкзаку у мене купа фантиків з-під "Мамби",» Тік-так " або "Ментос")))) 🍬 🔺 4. На лівій нозі у мене є шрам від відпарювача 😱 якось раз я вирішила відпарити джинси, повісивши їх на свою голу ногу... 🙈🙄😫 🔺 5. Іноді я пишу голосові повідомлення в авіарежимі, щоб людина не бачила, що я записую. А то раптом не вийде послання і переписати треба буде)))))) 💬 🔺 6. Я майже не користуюся гаманцем. В основному картки та готівку кладу в кишеню сумки 👜 🔺 7. Найпопулярніший розділ у моєму телефоні-нотатки. Нескінченну і часто безглузду кількість списків я там пишу ✍ 🏻 🔺 8. Коли у мене якийсь важливий день, я часто прокидаюся за пару хвилин до будильника ⏰ 🔺 9. Мені не подобаються анімовані емодзі в телеграм. Коли відправляю комусь смайл, а він стає величезним і оживає, я одразу ж Міняю його на інший, у якого такої функції немає. Я за традиційні смайли. Я консерватор))) 🔺 10. Коли на пішохідному переході водій зупиняється поступитися мені дорогою, я завжди кажу йому 'спасибі' і біжу дуже швидко по зебрі, не бажаючи його затримувати ️ ️ ️

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.