Телеведуча Нового каналу та зірка Instagram Олена Філонова балотується на посаду міського голови Києва.

Наразі цю інформацію підтверджує документ, опублікований на сайті КМДА - Філонову висувають на пост голови міста від Київської міської організації Політичної партії "Разом сила".

Дана партія створена громадськими організаціями, включаючи рух "Авто-Євро-Сила". Лідер партії - Олег Ярошевич.

Сама Філонова також підтвердила на своїй сторінці в Instagram, що приєдналася до партії "Разом сила" і братиме участь у виборах за посаду мера Києва.

Що відомо про Олену Філонову

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Олені Філоновій 36 років. Свого часу вона прославилася як ведуча кількох сезонів програми "Ревізор" на Новому каналі.

На телебачення Олена потрапила після того, як кілька разів взяла участь в телешоу. Спочатку в шоу "Хто проти блондинок?", пізніше засвітилася в програмах "Співай, якщо можеш" і "Зроби мені смішно". Після цього її запросили на роль ведучої.

Крім роботи на телебаченні Олена Філонова активно веде свій блог в Instagram, за яким стежать понад 700 тисяч підписників. Дівчина охоче ділиться історіями про свої походи магазинами, обговорює останні тренди моди. Раніше вона також займалася дизайном авторських капелюшків та навіть створила свій іменний бренд одягу.

Філонова не приховує подробиць особистого життя і час від часу "плачеться" підписникам про те, що вона не може знайти чоловіка мрії, що її часто критикують за зайву вагу, надмірний епатаж, низький рівень IQ і т.д.

І хоча Instagram-знаменитість весь час підкреслює, що активно працює над собою, але й не приховує, що любить "смачно поїсти". Тому в блозі Філонової повно різних рецептів а також відео, де вона насолоджується споживанням їжі.

Своїм блогом Філонова також виступає проти дискримінації людей із зайвою вагою.

Крім того, вона бореться і з іншими "стереотипами". Наприклад, коли підписники звернули увагу на те, що вона обирає одяг не за розміром, через що її інтимні частини тіла стають "занадто помітними", у відповідь на це Філонова зняла "ПіськаВЛОГ!", де питала у перехожих, чи дійсно їм дуже впадає в очі її причинне місце.

Як сприйняли новину про балотування Філонової українці

Під постом Філонової в Instagram, яким вона підтвердила, що зареєструвалась кандидатом на пост мера Києва, багато підписників розкритикували блогерку.

"В туалет сходіть, а не в мери";
"от лишень вас бракувало в політиці";
"Зупиніть планету, я зійду", - пишуть в коментарях.