У третьому випуску реаліті" Кохання на виживання " (Новий канал) кипіли пристрасті, гідні сценарію латиноамериканського серіалу. Настя і Олег приїхали на проект, щоб вирішити фінансові проблеми в парі – дівчину не влаштовував заробіток коханого. Вона хотіла, щоб подорож до Перу стала поштовхом для Олега робити для неї більше. Але в підсумку в Лімі їх відносини тільки загострилися. Дійшло навіть до бійки, яку рознімав ведучий Олег Кензов.

Читайте Знай в Google News!

Пара розлучилася ще на проекті, але по поверненню з Перу вони все ж бачилися.

"Олег мені писав дуже багато смс з погрозами, що він мене вб'є, заріже, кислотою обіллє, – розповідала Настя. - Боюся, що в одному з неконтрольованих станів він може заподіяти мені фізичну шкоду".

Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Після бійки на початку проекту дівчину дуже хотілося пошкодувати. Але Настя постійно принижувала "коханого", глумилася над його словами і всіляко провокувала на скандали, навіть не приховуючи, що Олег в її очах – цілковитий невдаха.

" я поїхав на проект через Насті. Вона дуже хотіла потрапити в Перу, – відверто хлопець. - Після подорожі ми розійшлися без скандалів. Вистачило того, що я почув на детекторі брехні. Вона брехала через слово, не виявляла поваги до мене, а гроші були на першому місці. Зрозумів, що такі споживчі відносини мені не потрібні. Участь у реаліті мене змінила. Я став любити себе і не дозволяти дівчатам поводитися зі мною так, як Настя. Тепер намагаюся відразу не довіряти жіночої статі. Спочатку придивляюся, як вони до мене ставляться".

Кохання на виживання, фото: прес-служба Нового каналу

Зараз Олег готовий до нових стосунків і з Настею більше не спілкується.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, жбурнув пляшку в обличчя і намагався скинути в річку, учасник" Кохання на виживання " жорстоко провчив обраницю.

Як повідомляв Знай. ua, учасник" Кохання на виживання " накинувся на кохану з кулаками.

Також Знай. ua писав, що ведучий" Кохання на виживання " розповів про самогубство.