Український відомий співак Макс Барських пройшов у своєму житті безліч випробувань. Він вважає за краще тримати своє особисте життя в таємниці і навіть шанувальники не знають всієї правди про музиканта, якого насправді звуть Микола Бортник.

Читайте Знай в Google News!

Макс Барських-справжній трудоголік, він практично весь час присвячує творчості, концертам і рідко дає інтерв'ю. Однак відомо, що велика частина його дитячих спогадів – побої, які влаштовував батько, коли він був ще маленьким. Про це він розповів в одному з інтерв'ю.

Свій перший виступ майбутній артист дав в 12 років в колі сім'ї. До написання пісень його підштовхнула його старша сестра, яка підтримувала всі його починання.

Макс Барських, фото з Instagram

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Першою естрадною любов'ю Барських, про яку достеменно стало відомо журналістам, стала колишня учасниця групи "ВІА Гра" Світлана Лобода. Незважаючи на пристрасні зізнання, присвячені їй пісні і навіть спробу суїциду в прямому ефірі, співачка так і не відповіла юному Виконавцю взаємністю.

Довгий час Барських вважали гомосексуалістом і навіть приписували йому роман з режисером Аланом Бадоєвим. Однак сам Макс заявив, що йому подобаються дівчата. Єдиним романом, про який стало відомо пресі, стали стосунки з Мішею Романовою.

На тілі співака є кілька татуювань, кожна з яких має для нього певне значення. Одна з них – Червоне серце – була зроблена на честь його першої композиції, яка стала стартовою точкою відліку кар'єри естрадного виконавця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Макс Барських разом з Катериною Осадчою заговорили про сім'ю.

Як повідомляв Знай. ua, Макс Барських здивував всіх новим фото, на підборах, в латексі, з розставленими ногами.

Також Знай. ua писав, що улюбленець Лободи і Могилевської зізнався, що його приваблює в жінках, як магніт.