У суботу, 26 вересня, о 22:00 на каналі "1+1" покажуть прем'єру третього сезону гумористичного проекту "Жіночий квартал". Чотирнадцять красивих і впевнених у собі артисток будуть жартувати про життєві ситуації і представлять нові музичні номери.

Читайте Знай в Google News!

Подробицями особистого життя і роботи в проекті поділилися в "Сніданку з 1+1" учасниці Лера Товстолєс, Олександра Машлятіна і автор, актор студії "Квартал 95", художній керівник "Жіночого кварталу" Олександр Пікалов.

"Дівчата неймовірні. Просто рок-н-рол", - сказав про учасниць "Жіночого кварталу" Пікалов.

За його словами, проект вже майже 2 роки утримує популярність серед глядачів саме завдяки неймовірному таланту актрис.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Жіночий Квартал, фото прес-служба 1+1

Лера Товстолєс зізналася, чому на сторінці в Instagram вона називає себе "дружиною мільйонера". Виявляється, дівчина такий підпис зробила ще в 10 класі, тому що вірить, що думки матеріалізуються. А Саша Машлятіна просто в прямому ефірі продемонструвала свою пластику і сіла на шпагат, навіть без розминки.

Жіночий Квартал, фото прес-служба 1+1

У новому сезоні дівчата будуть багато жартувати про стосунки з протилежною статтю, а в одній з мініатюр з'являться ведучі "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін і Людмила Барбір.

Крім того, зірковим гостем випуску стане Макс Барських, який не просто виконає на сцені свій хіт, але і стане героєм одного з номерів проекту.

Макс Барських, фото прес-служба 1+1

У суботу вранці в "Сніданку з 1+1" вперше покажуть сюжет з репетиції "Жіночого кварталу", в якому журналістка Наталія Щука дізналася ексклюзивні закулісні подробиці проекту. Зокрема, стане відомо, чи штрафують учасниць проекту за запізнення, і чому Віра Кекелія постійно зникає з репетицій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Жіночий квартал" влаштували за лаштунками щось пікантне.

Як повідомляв портал Знай.uа, молода матуся Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" зізналася, як поєднує роботу і материнство.

Також портал Знай.uа писав, що Олена Кравець з "Кварталу 95" відзначила 18-ту річницю весілля: як виглядала подружка Зеленського в молодості.