Відома українська телеведуча, блогер, Ревізор краси Олена Філонова часто радує публіку яскравими публікаціями в Instagram. Дівчина любитель поїсти і оголиться на камеру, що неодмінно показує в своєму мікроблозі. Цього разу Олена показала яскраві фото, на яких постала у всій красі на прогулянці в Києві. А в підписі до публікації зіркова красуня поділилася секретом успіху.

Читайте Знай в Google News!

"Якщо для себе ти поставив мету, йди до неї, незважаючи ні на що. Нехай навіть з перешкодами. Це твій іспит перед великою перемогою. Вмій не здаватися, вмій посміхатися назустріч всьому, щоб тебе не чекало попереду. Без посмішки не вийде. Завжди вірте в себе! У те, що вам дається в цьому житті не просто так. Кожен з нас приходить до успіху тоді, коли не забуває вірити у свої можливості. Сьогодні новий день. Посміхніться йому і у Вас все вийде", - написала Філонова в підписі до фотографії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, напівгола зірка "Ревізора" Філонова пояснила чоловікам, чого хочуть жінки

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка Instagram Олена Філонова зізналася, чим прикрасила пікантне місце у День святого Валентина.

Також портал "Знай.ua" писав, що відомі телеведучі розповіли, як підняти собі настрій в ізоляції.