Італійська модельєрка Донателла Версаче потрапила в об'єктив папараці в бікіні і викликала неоднозначну реакцію в мережі. Кадри зі знаменитою дизайнеркою з'явилися в розпорядженні Daily Mail.

Читайте Знай в Google News!

65-річну знаменитість відобразили в декількох пляжних нарядах під час відпочинку на Сардинії (Італія). Спершу її сфотографували під час веслування на каное в чорному бікіні з квітковим принтом власного бренду Versace. Потім модельєрку зняли в купальному костюмі рожевого кольору і сонцезахисних окулярах.

Донателла Версаче, фото Daily Mail

Пізніше Версаче переодяглася в роздільний комплект неоново-зеленого кольору.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

Донателла Версаче, фото Daily Mail

Донателла Версаче, фото Daily Mail

Багато коментаторів розкритикували зовнішній вигляд дизайнерки. Вони відзначили, що її шкіра виглядає старою, а зірці варто було вибрати менш відверті вбрання.

"Старий засохлий чорнослив", "Ця жінка починає перетворюватися на рептилії, які вона принесла в жертву своїм "творінням", "Якби у мене була така фігура, я б засмагала вдома. Вона виглядає жахливо для свого віку", "Чому вся її шкіра звисає?", "Огидно", - пишуть користувачі мережі.

Інші користувачі виступили на захист Донателли зазначивши, що їй 65 років і вона не зобов'язана звертати увагу на громадську думку про свою зовнішність.

"Вона виглядає чудово і впевнено! Люблю її", "Вона живе кращим життям, залиште її в спокої", "Вона виглядає приголомшливо, кожен повинен мати можливість носити роздільний купальник, якщо є бажання", - коментують вони.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, храм Версаче вразить навіть бувалих мільярдерів, шокуючі кадри.

Як повідомляв портал Знай.uа, Повалій після пластики розполохала колишніх шанувальників: "Обличчя гумового манекена".

Також портал Знай.uа писав, що від Білик і Пугачової не залишилося нічого природного: фанати не впізнають зірок після пластики.