На каналі "1+1" в суботу, 26 вересня, відбудеться грандіозна прем'єра найбільш таємничого шоу країни "Маскарад", в якому учасниками стануть відомі українські артисти. Загадка в тому, що приховувати свій вигляд зірки будуть в костюмах фантастичних героїв: Дракоши, The Бабки, Лицаря, Прими, Барана-репера, Коня у пальті. У такому незвичайному образі вони будуть своїм голосом, змінивши трохи тембр і тональність, співати на сцені, а команди Потапа і Monatik'а повинні відгадати, хто ж це.

Знай.uа побував на презентації проєкту, де зміг переглянути фрагменти першого епізоду, який глядачі побачать у суботу, о 20:20.

Юрій Ткач з донькою, фото: "1+1"

Допрем'єрний показ "Маскараду" проходив згідно з усіма карантинними нормами, які діють у Києві. У затишному внутрішньому дворі арт-галереї ArtArea в центрі столиці гостей зустрічали ті самі герої. Можна було зблизька розглянути образи і захопитися виконаною роботою команди стилістів під керівництвом Ольги Слонь. Адже кожен персонаж і його вбрання зроблені вручну.

Влад Яма з дружиною, The Бабка і Баран-репер

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Показати ще

Юлія Саніна і Дмитро Жук, Кінь у пальті і The Бабка

Серед зіркових гостей - Юрій Горбунов і Катя Осадча, Юрій Ткач з сім'єю, Наталія Могилевська з другом-мільйонером Олегом Рижовим, а також учасники проєкту" Танці з зірками", які змогли потрапити на презентацію відразу після репетицій до нового ефіру. Підтримати команду "1+1" прийшли і ті учасники, які вже покинули паркет.

Наталя Могилевська з Олегом Рижовим

Арам Арзуманян і Тоня Руденко

Санта Дімопулос і Макс Леонов

Слава Камінська і Дмитро Дікусар

Сергій Мельник та Аделіна Делі

Юлія Саніна та Сергій Танчинець

Alyona Alyona і Юрій Гурич

Санта Дімопулос зізналася Знай.uа, що розсекречувати деталі про новий проєкт не може, але вона точно буде дивитися його: "Незважаючи на те, що я телевізор зовсім не дивлюся вже багато років".

Як вже написали вище, будуть дві зіркові команди. З Потапом відгадувати героїв будуть Юра Ткач і Наташа Могилевська, а з Monatik'ом - Maruv і Влад Яма. Під час зйомок всі моменти шоу трималися в цілковитому секреті - зіркові учасники навіть авто свої залишали осторонь, а під'їжджали до студії на іншій машині, приховавши обличчя, щоб ніхто не міг випадково побачити їх.

"Я тільки що підходив і розглядав костюми, поблизу вони ще красивіші, ніж зі сцени. Настільки стильно, по-новому! Ні в одному проєкті немає стільки загадок, скільки в цьому. Це просто космос! Нічого такого не було в нашій країні, і я боюся, що в найближчому часі і не буде. Мене складно здивувати, але вийшло. У продюсерської команди реально все вийшло!" - поділився емоціями зі Знай.uа Влад Яма.

Герої шоу "Маскарад", фото: "1+1"

Ведучим шоу буде Юрій Горбунов. Також у нього з'явиться віртуальний співведучий Лайк, якого створили Наталія Ровенська, Наталія Лисенкова і Марія Григоращенко, режисери-постановники шоу. За їхніми словами, Лайк створювався за абсолютно новою технологією одночасного відстеження міміки і пластики тіла ведучого.

"Відбувається це завдяки інноваційній системі, коли спеціальні датчики рівномірно розподіляються по тілу артиста. Це насправді великий крок у напрямку віртуального телебачення, і нові експерименти вже не за горами. У наш непростий час, коли весь світ переходить на віртуальні рішення у зв'язку з пандемією, нам дуже хотілося створити щось на межі реального і віртуального. Вийшов дуже цікавий досвід як для всієї команди, так і для самого Юри, адже вперше він не бачив свого співрозмовника перед собою", - пояснили режисери.

Як зазначив Горбунов, зіркам всередині фантастичних образів було дуже нелегко, адже записи проходили годинами. Але ці "муки" того варті!

"Шоу "Маскарад" - це найяскравіше і секретне шоу в Україні. Глядачів чекає епохальне протистояння двох команд шоубізнесу. Дуже цікаво буде спостерігати за командами ПТП і Monatik, адже вони зроблять все, щоб розсекретити зірок, які ховаються під маскарадними костюмами. А під образами, які є відображенням альтер его свого власника, ховаються яскраві особистості цієї країни. Ви будете здивовані", - розповів керівник напрямку Big Entertainment Show Володимир Завадюк, який і займався реалізацією цього шоу.

Юрій Горбунов та Володимир Завадюк

Всіх гостей в цей вечір чекали смачні частування: "привіт" з дитинства - солодка вата, закуски від ресторану Steak House і солодощі від "Хлібний".

Влад Яма з дружиною Лілією

Двір арт-галереї ArtArea

Сергій Танчинець та Катя Осадча

Генеральний продюсер "1+1" Максим Кривицький також підкреслив, що тепер глядачі каналу зможуть насолоджуватися яскравими розважальними проєктами не тільки щонеділі, коли всі дивляться "Танці з зірками", але і в суботньому праймі.

Додамо, що в першому епізоді шоу глядачі, крім виступів героїв, побачать ще й несподіваний баттл між Потапом і Monatik'ом - вони заспівають хіт Maruv "Siren Song", переодягнувшись відповідно в латекс і копіюючи сексуальні рухи самої співачки. Буде гаряче, але при цьому і дуже смішно!

У приміщенні арт-галереї гості дивилися кадри шоу з ефектом відео 360, який повністю занурював в таємничу атмосферу шоу.

Нагадаємо, "Маскарад" є адаптацією румунського формату Mysteries in the spotlight, що став неймовірно популярним у багатьох країнах.