У 2020 році виповнилося рівно 40 років з моменту смерті легендарного актора і виконавця авторської пісні Володимира Висоцького. Причому легендою він став вже за життя. Про смішну і водночас повчальну ситуацію з минулого згадали журналісти.

Володимир Висоцький, скріншот: YouTube

У 1979 артист відпочивав у Сочі. Як тільки він приїхав, заселився в місцевий готель "актор", то потрапив в прикру ситуацію. У Володимира Семеновича вкрали валізу з особистими речами і документами. Висоцький написав заяву в міліцію і повернувся в номер. Він був шокований тим, що побачив.
У готелі лежали його валіза і записка:

"Дорогий Володимир Семенович, прости, джинси вже продали, повертаємо куртку і документи".

Виявляється, злодії, дізнавшись, кого обікрали, вирішили повернути речі на знак поваги до творчості Висоцького.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Дивовижний випадок в готелі пам'ятають досі, хоча очевидців вже знайти і не вдається. "Історія з Висоцьким передається у нас з вуст в уста",-розповідала виданню" Комсомольська правд " прес-аташе Анна Бальцер. А спочатку про інцидент стало відомо завдяки товаришеві артиста Валерію Перевозчикову, який описав візит Висоцького на курорт в книзі "живе життя".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, на могилі Висоцького провели обряд. Заупокійну літію біля могили Володимира Висоцького здійснив протоієрей Михайло Ходанов.

Як повідомляв Знай. ua, річниця смерті Висоцького: кращі вірші кумира мільйонів. З моменту його смерті минуло 38 років, але ці слова досі зачіпають за живе і не залишають байдужим.

Знай. ua писав, що день пам'яті Володимира Висоцького 25 липня: історія життя великої людини. Висоцького знав і любив кожен.