У відомої російської акторки, зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк є син, якому вже виповнилося 20 років — Майкл Стрюков. Хлопець активно публікує в Instagram відео, на яких демонструє підписникам свою гру на гітарі. Проте, незважаючи на захоплення музикою, Майкл не збирається обирати творчу професію.

Читайте Знай в Google News!

Численні шанувальники музиканта вважають, що він дуже талановитий, і деякі оцінюють його гру так: "Занадто круто, щоб бути правдою".

Майкл Стрюков, фото: Instagram

Юнак навчається в МДІМВ на юридичному факультеті. Протягом декількох років він здобував освіту в коледжі в США, але, коли його мама захворіла, повернувся до Росії. На відміну від своєї старшої сестри Ані, яка любить увагу публіки, Майкл веде досить закритий спосіб життя.

Популярні новини зараз

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

У його акаунті в соцмережі публікацій всього з десяток, а ось фоловерів вже майже півтори тисячі. І це не дивно: молода людина приваблює численних підписниць своєю красою і чарівністю. Майкл дуже схожий на зіркову маму: таке ж темне густе волосся, великі карі очі, красиво окреслені губи.

"Красунчик", "Копія мама, вона нереальна красуня у вас. Ви весь в неї", "Мені так подобається, коли ти посміхаєшся, Майкі", "Краш", "Суперський хлопець у супермами", – захоплюються підписники.

Також розповімо нашим читачам, що у Анастасії Заворотнюк троє дітей: Майкл і Анна народилися в шлюбі з бізнесменом Дмитром Стрюковим, а від нинішнього чоловіка, фігуриста Петра Чернишова, у актриси підростає дочка Міла, якій виповнилося два роки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, зовсім не "Жаба Аркадіївна", як зараз виглядає колега Заворотнюк з "Моєї прекрасної няні".

Як повідомляв Знай.uа, карма "Моєї прекрасної няні": колега Заворотнюк кинув кіно, тепер миє і лагодить машини.

Знай.uа писав, донька Заворотнюк замінить "Мою прекрасну няню" на екранах: коли чекати на "молоде поповнення".